FUTBOL GELİŞİMİ PROJESİ SAHA EĞİTİMLERİMİZİ TAMAMLADIK

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yürütülen ve futbol alanında yetenekli çocukları keşfedip onları gençlik gelişim liglerine kazandırmayı hedefleyen "Futbol Gelişimi Projesi" ülkemizde 16 ilde başladı. İzmirin de dahil olduğu bu çalışma ilimizde bazı ilçelerin katılımı ile yürütülmektedir. Aliağa ilçesini temsilen okulumuz öğretmenlerinin dahil olduğu çalışmanın saha eğitimi etabına katılıp tamamlayan müdür yardımcımız Pınar ALTUN başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Türkiye Futbol Federasyonu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünün destekleri ile gerçekleşen çalışmanın başta Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri olmak üzere ilçemizdeki tüm öğrencilerimize faydalı olmasını dileriz.

20-12-202320-12-202320-12-202320-12-202320-12-2023